Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

У рекордном року, након посете председника Србије Александра Вучића селу Костур, асфалтиране су улице у овом селу које је у најкраћем року доживело прави препород. Данас је радове на асфалтирању улица у селу обишао председник Привременог органа Градске управе Пирот мр Владан Васић са сарадницима који је изразио задовољство чињеницом да је село у веома кратком року потпуно променило свој изглед набоље, на велико задовољство мештана села. 

-Пре двадесетак дана село Костур смо обишли са председником Србије Александром Вучићем, обишли смо породицу која се из Париза доселила овде. У разговору са мештанима, они су изразили жељу да се асфалтира село, и ево, у најкраћем року, обећање које је дао председник у потпуности испуњује. Асфалтира се негде између 10.000 и 11.000 квадрата асфалта, то је вредност од 350-400.000 евра и то је огромна захвалност председнику на радост и захвалност свих мештана. Костур ће после овога бити потпуно друго село и биће још више мотива да се људи врате овде, да одавде не одлазе, да људи обнављају своју дедовину. Планирано је да се асфалтира и пут од Блата до Костура, а потрудићемо се да обновимо школу, парохијског дома, сокака, да видимо шта је са водоводом, да се асфалтира плати испред Дома културе у Блату, да се реновира Дом културе у Блату. Дакле ово је нека врста благослова за ова два села-казао је Васић.

Сретен Манић, председник МЗ Костур казао је да су људи из других села помало и љубоморни након посете председника Вучића селу Костур, а посебно је изразио захвалност председнику Вучић који је својим гестом заслужан за потпуни препород села, и то у најкраћем могућем року,.

Председник МЗ Блато, Тихомир Веселиновић, такође је истакао велику захвалност председнику Вучићу.

-У име МЗ захвалио бих се председнику Вучићу, градоначелнику Васићу и Небојши Иванову. У селу Блато имамо 45 деце од 1 до 10 година, а у нашој школи имамо три ђака, а остала деца иду у школу у Пироту, што је по мени нешто што није добро, али се надамо да ће се и то поправити-казао је Веселиновић.

Извор: Пиротске вести

Електронско подношење захтева

Упитник о задовољству грађана услугама Градске управе Пирот

 

Постаните еГрађанин

eУправа Републике Србије

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine