Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

У Београду је 28. и 29. новембра одржан Београдски економски форум – годишњи скуп који окупља велики број говорника високих представника Републике Србије, држава из региона, и представнике међународне заједнице из области политике, пословања, науке, културе, спорта и других области.

Један од говорника на Форуму, у среду, 29. новембра, на панелу са темом Јавно и приватно финасирање у спорту а по позиву Симеона Цомокоса, оснивача и директора Форума, био је и мр Владан Васић, председник Привременог органа града Пирота.

У овом панелу учествовали су и Зоран Гајић, министар спорта Републике Србије, као и Остоја Мијаиловић, председник КК Партизан, а теме дискусије биле су сагледавање могућности и препрека за брендирање Србије као спортске нације, улагања у спортске објекте и инфраструктуру, начин као обезбедити транспарентност и балансирати инвестиције у корелацији са економским индикаторима и јавним интересом. 

Извор: Пиротске вести

Електронско подношење захтева

Упитник о задовољству грађана услугама Градске управе Пирот

 

Постаните еГрађанин

eУправа Републике Србије

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine