Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

 У Београду је одржана годишња скупштина Сталне конференције градова и општина, на којој је мр Владан Васић истакао значајну дугогодишњу сарадњу града Пирота са СКГО, као и низ успешних заједничких пројеката који су допринели унапређењу локалне заједнице.

Васић је нагласио да град Пирот има изузетно добру и успешну сарадњу са Сталном конференцијом градова и општина, те да су многи пројекти реализовани управо кроз ову ефикасну платформу. Посебно је истакао важност континуиране подршке донатора и амбасада које су допринеле остваривању циљева града.

“Град Пирот ће и у наредном периоду наставити успешну сарадњу са донаторима, многим амбасадама и Сталном конференцијом градова и општина. Наша заједничка преданост изградњи одрживе и просперитетне локалне заједнице представља кључни елемент нашег успеха”, истакао је Васић на скупштини.

Ова годишња скупштина представља прилику за даље јачање веза између градова и општина у циљу постизања заједничких циљева и унапређења локалне самоуправе широм земље.

Извор: Пиротске вести

Електронско подношење захтева

Упитник о задовољству грађана услугама Градске управе Пирот

 

Постаните еГрађанин

eУправа Републике Србије

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine