Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Градоначелник Пирота мр Владан Васић присуствовао је јутрос прозивци ученика првог разреда Гимназије. Васић је новопеченим гимназијалцима и свим пиротским основцима и средњошколцима пожелео срећан полазак у школу и много успеха у школовању.

Васић је истакао да су деца будућност у коју улажемо, а на њима је да уче – јер знање је моћ.

-Желео сам деци да поручим да је образовање важно, да образовање има моћ и да ће они за четири године од младих људи послати одрасле и зреле особе, промене у њиховим животима биће велика. Знање својих професора треба да искористе на најбољи могући начин, да постану добри и квалитетни људи јер образовање издаваја људе који ће бити успешни и од оних који су мање успешни-казао је Васић.

-Ми смо из темеља реконструисали ОШ “Свети Сава”. Слично је и са ОШ “8. септембар”, доста је урађено у ОШ “Вук Караџић”, ОШ “Душан Радовић”. Ове године имамо 29 првака више него прошле године што је добра информација. Ми смо поодавно урадили документацију за комплетну реконструкцију Гимназије. Ковид нас је омео у томе јер је тада фокус целог друштва скренут ка болницама. Сигурно ћемо то радити у наредном периоду-казао је градоначелник Васић.

Извор: Пиротске вести

Упитник о задовољству грађана услугама Градске управе Пирот

Електронско подношење захтева

 

Постаните еГрађанин

eУправа Републике Србије

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine