Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Потпредседница Владе Србије и министарка рударства и енергетике, проф. др Зорана Михајловић, са шефом Делегације ЕУ у Србији Емануелом Жофреом, градоначелником Пирота мр Владаном Васићем и начелницом Пиротског управног округа Драганом Тончић обишла је данас радове на изградњи главне мерно-регулационе станице гасне интерконекција Србија-Бугарска, деоница кроз Србију Ниш-Димитровград. Том приликом, Михајловићева је истакла да је ово један од стратешки важних пројеката који се реализују у Србији који ће омогућити снабдевање Србије од више добављача гаса, што је од кључне важности за безбедност земље са аспекта енергетике.

-Овај пројекат је од изузетне важности јер ми желимо да Србија буде енергетски безбедна земља. Да и у енергетици будемо, не само транзитна земља, већ да будемо безбеднији, да имамо довољне количине гаса, да ни једног тренутка не будемо у позицији да зависимо од једног правца дотока гаса или само једног добављача, без обзира ко то био-поручила је министарка Михајловић.   

Извор: Пиротске вести

 

План развоја Града Пирота 2021–2028.

Joint cross border initiatives for creation of eco frendly region

Унапређење пословне климе у Србији

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Огласна табла

 

Електронско подношење захтева

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine