Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Јутрос су почели радови на уређењу тротоара и паркинг простора у Јеврејској улици који би, према динамичком плану, требало да буду завршени у наредних 90 календарских дана. Радови су почели сечом старих стабала које је, према решењу Одељења за урбанизам, неопходно уклонити. Вредност планираних послова, које изводе фирме МДС систем и Кубик Транс, је око 12,5 милиона динара.

Како је рекао Пиротским вестима, директор ЈП за планирање и уређивање грађевинског земљишта Пирот, Славиша Свиларов најпре ће се уклонити стари асфалт и ивичњаци из правца Улице Лава Толстоја. Највећа површина, око 1.300 метара квадратних, биће под бехатон плочама, а око 300 квадрата под асфалтом. Поред нових тротоара станари у Јеврејској улици добиће и уређен паркинг простор.

Извођачи радова и надзорни орган апеловали су и овог пута да станари околних зграда уклоне своје аутомобиле како би се радови неометано изводили.   

Извор: Пиротске вести

 

 

Упитник о задовољству грађана услугама Градске управе Пирот

Електронско подношење захтева

 

Постаните еГрађанин

eУправа Републике Србије

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine