Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

На данашњој седници Градске скупштине одборници су усвојили буџет Града за 2022. годину. Коментаришући усвајање буџета, градоначелник Пирота мр Владан Васић казао је Пиротским вестима да ће и буџет за 2022. годину показати домаћинско пословање Града Пирота. 

-Грађевинска сезона у овој години је кренула марта и траје још увек. Тако ће бити и наредне године. Буџет је обезбедио новац за нормално функционисање свих сегмената, за све што иначе буџет покрива. Увек има много већих потреба за инвестицијама него што имамо новца и зато се трудимо да кроз остале програме обезбедимо новац за инвестиције. Готово је сигурно да ћемо почетком фебруара или марта имати ребаланс и да ћемо готово сав новац који остане из ове године, а то неће бити мала сума, бити прерасподељен у инвестиције. Негде око 240 милиона динара које смо определили за инфраструктуру, сигурно ћемо готово дуплирати-казао је Васић и додао да ће сви планови бити остварени.    

Извор: Пиротске вести

 

План развоја Града Пирота 2021–2028.

Joint cross border initiatives for creation of eco frendly region

Tender Dossier - DOWNLOAD

Corrigendum No.1

Question and answers

Унапређење пословне климе у Србији

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Огласна табла

 

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine