Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Самостални стручни сарадник задужен за саобраћај у Градској управи Пирот Слободан Ранчић изјавио је за Пиротске вести да ће Град Пирот у наредном периоду добити нови модерни полигон који ће бити већ и испуњаваће услове за све категорије возила, што до сада није био случај. Ових дана објављен је тендер за израду пројектне документације након чега ће Град настојати да обезбеди новац за овај важан пројекат чија се нека оквирна, груба вредност процењује на око 20 милиона динара. 

-Нова локација је на Присјанском насељу на делу парцеле садашњег вашаришта. Биће оквирних димензија 150 са 40 метара што је у складу са Правилником који регулише ову област. Законом је прописано да су ауто школе у обавези да имају полигон, тако да је град проценио да је од интереса за Град да кандидати могу на својој територији да полажу за све категорије возила, а не као до сада, да кандидати за аутобусе и теретна возила, морају да иду у Ниш-каже Ранчић.  

Извор: Пиротске вести

План развоја Града Пирота 2021–2028.

Tender Dossier - DOWNLOAD

Corrigendum No.1

Question and answers

Унапређење пословне климе у Србији

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Огласна табла

 

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine