Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Радови у оквиру комплекса зграда у насељу Сењак приводе се крају. Данас је почело асфалтирање. Радове је обишао градоначелник Владан Васић са сарадницима.

Према речима градоначелника Владана Васића, велики посао се приводи крају. Када је почело да се ради у овом делу града било је неопходно да се реше бројни проблеми - одводњавање, кишна канализација, расвета, паркинг простор, навео је Васић и додао да је сада све уређено и почело асфалтирање паркинг простора. Уређено је око пет хиљада квадрата, вредност радова је 25 милиона динара, асфалт ће бити на површини од 2600 метара, бехатон на 1800 метара, има зеленила, нове расвете, а зеленило ће додатно уређивати, рекао је Васић.

У даљем периоду, истакао је градоначелник Васић, сређиваће се још дворишта стамбених зграда у Пироту. Тренутно се ради у Улици Предрага Бошковића, а у плану је уређење комплекса око првомајских зграда преко пута Техничке школе.

Један од станара у насељу Сењак, Љубиша Тошић, живи овде већ пет година и каже да су овим радовима многи проблеми решени.

Градоначелник Пирота је овом приликом позвао људе да брину о простору око зграда, а Град Пирот ће у наредном периоду још сређивати овај део и обезбедити зелене површине. 

Извор: Плусонлине

План развоја Града Пирота 2021–2028.

Унапређење пословне климе у Србији

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Огласна табла

 

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine