Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Градоначелник Пирота мр Владан Васић гостујући на ТВ Пирот у емисији Они кажу, аутора Владимира Вељковића казао је да је период недовољно добре сарадње општина Пиротског округа за нама и да улазимо у еру све боље сарадње између општина Пиротског округа, о чему сведоче и заједнички обиласци великих градилишта на реконструкцији регионалних путева.


- Протеклих година је било проблема у сарадњи општина Пиротског округа, посебно везано за Регионалну депонију Пирот. Мада, чини ми се да генерално по Србији локалне самоуправе недовољно добро међусобно сарађују. Ипак, само кроз заједничку сарадњу можемо да допринесемо и реализујемо велике регионалне пројекте, попут оних који се тренутно дешавају у Пироту, Димитровграду, Бабушници, а то је реконструкција регионалних путева који повезују општине. Та ера недовољно добре сарадње је, чини ми се, иза нас. То је управо разлог због кога сам желео да велике инфраструктурне радове на реконструкцији регионалних путева обиђемо заједно са челницима осталих општина. Тако смо радове на реконструкцији пута ка кањону Јерме обишли заједно са председником општине Димитровград Владицом Димитровим, пут од Садиковог бунара ка Блату заједно са новом председницом општине Бабушница Иваном Стојичић, а вероватно ћемо заједно са председником општине Књажевац обићи деоницу која се реновира на делу регионалног пута од Пирота ка Књажевцу-казао је градоначелник Васић и додао да је управо добра сарадња кључ за обезбеђење извора финансирања за реализацију великих инфраструктурних пројеката.

Ивана Стојичић и Владан Васић

Извор: Пиротске вести

 

План детаљне регулације „Пословна инфраструктура - део логистичког центра“ - Пирот

Tender Dossier - DOWNLOAD

Corrigendum No.1

Question and answers

Унапређење пословне климе у Србији

Tender Dossier - DOWNLOAD

Opis projekta

 

Огласна табла

 

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine