Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

После усвајања записника са, недавно одржане, конститутивне седнице локалног парламента нови сазив Скупштине града Пирота усвојио је Одлуку о престанку мандата одборника због преузимања посла и функција које су неспојиве у складу са законом, а затим су потврђени мандати новим одборницима. На почетку су одборници упознати и са новоформираним одборничким групама као што су Александар Вучић – Најбоље за нашу децу, Социјалистичке партије Србије у Пироту и Најбоље за Пирот.

Одборници Скупштине града огромном већином гласова усвојили су, поред осталог, Одлуку о завршном рачуну Буџета за 2109. годину и извештај о извршењу Одлуке о Буџету за првих шест месеци године. Одборници су усвојили и План детаљне регулације “Пункт за одржавање државних путева првог и другог реда у зони Петља – исток, извештај о раду ПУ “Чика Јова Змај” као и Концесиони акт за поверавање превоза путника у градском и приградском саобраћају и финансијске извештаје јавних предузећа у Пироту за прошлу годину.

Извор: Пиротске вести

 

План детаљне регулације „Пословна инфраструктура - део логистичког центра“ - Пирот

Tender Dossier - DOWNLOAD

Corrigendum No.1

Question and answers

Унапређење пословне климе у Србији

Tender Dossier - DOWNLOAD

Opis projekta

 

Огласна табла

 

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine