Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

По природи ствари чланови Градског већа су у обавези да одлично познају градску проблематику, а да најподробније проуче оне теме које се разматрају на седницама Већа, како би се донела ваљана и најбоља одлука о тим питањима. На првој седници Градског већа, која је јуче одржана, саопштен је и најужи делокруг рада већника.

На самом почетку прве радне, седнице Градског већа у новом сазиву градоначелник Пирота и председник Већа, Владан Васић, упознао је, у најкраћем, новинаре за које су области задужени чланови већа.

Александар Ћирић, члан Већа, обављаће послове шефа Кабинета градоначелника, а задужен је и за питања из области привреде, инвестиција и инфраструктуре, Сретен Савов ће и даље бити задужен за делокруг ванредних ситуација, Бојан Ранђеловић је задужен за ванпривреду, здравство, верске заједнице, културу, занатство, угоститељство, услужне делатности и туризам. Дејан Ранђеловић задужен је за рад месних заједница и питања из области саобраћаја, Мимица Костић Ђорђевић за пољопривреду, Ивана Стаменовић за социјалну политику, спорт и физичку културу, Лалка Ћирић за сарадњу са организацијама и удружењима у области хуманитарног рада и помоћи осетљивим групама, Братислав Рашић за област пољопривреде и ванредне ситуације и Слободан Петровић за послове на очувању традиције бораца и демографску и популациону политику.

Извор: Пиротске вести

План развоја Града Пирота 2021–2028.

Joint cross border initiatives for creation of eco frendly region

Tender Dossier - DOWNLOAD

Corrigendum No.1

Question and answers

Унапређење пословне климе у Србији

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Огласна табла

 

Постаните еГрађанин

eУправа Републике Србије

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine