Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Данас,  10.08.2020. Комисија за за расподелу средстава за суфинансирање активности из Програма коришћења средстава Буџетског фонда за енергетску ефикасност Града Пирота за 2020. годину, објавила је ЈАВНИ ПОЗИВ за учешће на Јавном конкурсу за суфинансирање активности из Програма коришћења средстава Буџетског фонда за енергетску ефикасност Града Пирота за 2020. годину.

Предмет овог Конкурса је јавно прикупљање пријава за реализацију активности из Програма коришћења средстава Буџетског фонда за енергетску ефукасност Града Пирота за 2020. годину и то:
- активност суфинансирања израде пројектне документације која обухвата суфинансирање израде елабората енергетске ефикасности минимално за пет (5) објеката. Висина износа је до 50% укупне вредности са ПДВ-ом, максимално до 20.000,00 динара са ПДВ-ом по објекту.
- активност суфинансирања мера унапређење система даљинског грејања која обухвата суфинансирање радова на уградњи делитеља трошкова на унутрашњој топлотној инсталацији минимално за три (3) група купаца са заједничким предајним местом. Висина износа је до 50% укупне вредности са ПДВ-ом, максимално до 633.333,00 динара са ПДВ-ом по предајном месту.

Рок за подношење пријава је 15 дана од дана објављивања.

Све информације могу се добити у просторијама Градске управе Града Пирота, ул. Српских владара 82, у канцеларији 22 или на телефон 305 522.

Извор: Пиротске вести

План развоја Града Пирота 2021–2028.

Joint cross border initiatives for creation of eco frendly region

Tender Dossier - DOWNLOAD

Corrigendum No.1

Question and answers

Унапређење пословне климе у Србији

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Огласна табла

 

Постаните еГрађанин

eУправа Републике Србије

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine