Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Градоначелник Владан Васић данас је волонтерима Штаба за ванредне ситуације доделио признања.
У холу Дома културе данас је на пригодној свечаности градоначелник Владан Васић доделио захвалнице за више од 170 волонтера Штаба за ванредне ситуације, који су за време ванредног стања били на располагању најугроженијим нашим суграђанима. Признања су додељена и члановима Радио клуба Пирот који су били ангажовани на достави помоћи угроженим мештанима најудаљенијих села на Старој планини.


- Искрено се свима захваљујем јер без толиког броја волонтера, не би могли да стигнемо до најугроженијих, немоћних, нарочито у ово време када је старијима од 65 година била уведена потпуна забрана кретања. Стигли смо до најудаљенијих места, хвала радиоаматерима, свима који су учествовали јер смо сви заједно показали да Пирот и у тим ситуацијама када је солидарност неопходна, да смо град који може да служи за пример другима. Овим се потпуно симболично захваљујемо волонтерима, али нека то негде стоји у вашем ЦВ-ју, нека то буде позив свима да опет, у тешким временима, будемо сви заједно-казао је градоначелник Васић.

Извор: Пиротске вести

 

 

Унапређење пословне климе у Србији

Израда плана развоја Града Пирота за период 2021. - 2028. године

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Огласна табла

 

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine