Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Сваки пут када дођем у Пирот, очигледна је позитивна промена, казао је између осталог министар Удовичић.
Министар омладине и спорта у Влади Србије Вања Удовичић изјавио је данас приликом посете Пироту где је обишао просторије амбуланте Завода за спорт и медицинсу спорта,  казао је да је локална средина попут Пирота, града који у омладину и спорт улаже девет посто локалног буџета, гради капиталне спортске објекте, управо место где настају будући шампиони.


- Као министру, али и као младом човеку, врло ми је драго да чујем да градоначелник Васић има врло амбициозне планове попут изградње отвореног базена, уређење паркова поред како би се заокружио овај велики спортски комплекс кога чине и Затоврени базен и Градски стадион. То може да буде место које даје будуће шампионе. Знамо да будући шампиони крећу управо из локалних средина, знамо да су управо локални фудбалски, кошаркашки терени, базени, места одакле крећу будући шампиони. Када видите да неко, попут Пирота, издваја девет посто буџета за омладину и спорт видите колико је то снажно и значајно-казао је министар Удовичић.

Градоначелник Пирота мр Владан Васић захвалио се министру на посети.

- Драго ми је да је министар још једном имао прилику да види како се развија спортска инфраструктура у граду. Ми имамо добру сарадњу са Министарством спорта и верујемо да ће тако бити и у будућности-поручио је градоначелник Васић.

Извор: Пиротске вести

 

 

Унапређење пословне климе у Србији

Израда плана развоја Града Пирота за период 2021. - 2028. године

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Огласна табла

 

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine