Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

На конкурс Града Пирота намењен невладиним организацијама а у оквиру реализације пројеката којима се побољшава живот деце, у оквиру Програма ЛПА, од 29 пристиглих пројеката одобрено је 20. Укупна вредност свих одобрених пројеката је 2.5 милиона динара казала је помоћница градоначелника Милица голубовић.


Градоначелник Пирота мр Владан Васић казао је да упркос епидемији, сви конкурси се реализују нормално.

- Сви конкурси везани за ЛПА, за подршку породици, невладине организације, студентске и спортске стипендије, нормално се реализују, сва плаћања се реализују уобичајено. Ми за све мере које издавјамо а које су везане за пружање подршке породици са децом издвајамо преко 62 милиона динара, а конкретно за ове пројекте 2.5 милиона динара. Желим вам успешну реализацију пројеката-казао је градоначелник Васић.

Зоран Живковић Жућа, познати глумац, каже да је Градска управа и ове године препознала пројекат који је преко Удружења конкурисао, па ће сви пиротски прваци уживати у представи која је едукативног али и забавног карактера.

Извор: Пиротске вести

Упитник о задовољству грађана услугама Градске управе Пирот

Електронско подношење захтева

 

Постаните еГрађанин

eУправа Републике Србије

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine