Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Град Пирот је ових дана усвојио Локални акциони план запошљавања за 2020. годину. Тим поводом данас је потписан Споразум о пружању техничке подршке са Филијалом Пирот Националне службе за запошљавања која је и у претходним годинама подржавала активности локалне самоуправе у циљу смањења незапослености. Конкретно, како је рекао, Ненад Петровић, из Канцеларије за локални економски развој реч је о подршци реализације јавних радова и стручне праксе. Ове суботе објавиће се јавни позиви и биће отворени месец дана.


Градоначелник Пирота, Владан Васић, очекује да ће програми, као и до сада успешно бити реализовани, а ове године локална самоуправа је издвојила око деветнаест милиона динара за реализацију Локалног акционог плана.
Директор Филијале Пирот НСЗ, Драган Јенаћковић, сматра да је наставак сарадње од велике важности за смањење незапослености. Данас се потписује споразум о техничкој сарадњи за два програма, а врло брзо уследиће потписивање још једног споразума који се односи на суфинасирање Програма за смозапошљавање. Све ове мере које се реализују значајно су утицале на смањење незапослености у Пироту.

Извор: Плусонлине

 

План детаљне регулације „Пословна инфраструктура - део логистичког центра“ - Пирот

Tender Dossier - DOWNLOAD

Corrigendum No.1

Question and answers

Унапређење пословне климе у Србији

Tender Dossier - DOWNLOAD

Opis projekta

 

Огласна табла

 

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine