Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Данас је свечано отворен објекат великог немачког трговинског ланца ЛИДЛ у Пироту. Реч је о веома модерном објекту на преко 1.400 метара квадратних а од раних јутарњих сати неколико десетина Пироћанаца дошло да чека ред и отварање објекта. У објекту у Пироту ради тридесетак људи, а оно што је интересантно услови за рад су неупоредиво бољи у односу на просечне услове за рад у трговинама у Пироту. Раде се петодневна радна недеља, плате су више него солиде, а ту је и приватно здравствено осигурање и многи бонуси, обуке за запослене у овом ланцу.


Градоначелник Васић је казао након пресецања врпце и отварања објекта да је Лилд постао стандард куповине не само у Србији него и Европи. Пирот је један од 24 града у којима има укупно 33 објекта. Има много робе и много робе на акцији а оно што је још битније запослени у ЛИЛД-у имају много бољи третман него у другим ланцима што је свакако добро. Мислим да је овакав објекат био потребан граду. Овде сада имамо нови урбани део града са стамбеним комплексом и модерном трговином-казао је градоначелник Васић.

Мартина Петровић, менаџер корпоративних комуникација ЛИДЛ Србија казала је да је захваљујући сарадњи са Градом нађена добра локација за објекат у Пироту.
- Ми нудимо најбољи однос цене и квалитета и такође оно по чему смо дефинитивно различити су ЛИЛД брендови. Такође, немачки стандарди провере квалитета примењују се свуда у нашим објектима-казала је Петровићева и додала да у свим ЛИЛД продавницама могу да се нађу и производи од 62 домаћа произвођача, а четири добављача су кроз ЛИДЛ мрежу успели да пласирају своје производе и у земљама региона-каже Петровићева.

Извор: Пиротске вести

Упитник о задовољству грађана услугама Градске управе Пирот

Електронско подношење захтева

 

Постаните еГрађанин

eУправа Републике Србије

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine