Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Кружни пут у Градашници, селу које је практично саставни део Пирота, данас је асфалтиран. Пре тога завршени су радови на сређивању канализационе и водоводне мреже. Данас је завршне радове предвиђене првом фазом обишао градоначелник Пирота, Владан Васић, са својим сарадницима. Том приликом и бројни грађани овог села изразили су задовољство што се пажња посвећује селу и најављују радови за наредни период.


Градоначелник Пирота, Владан Васић, је очигледно веома задовољан грађевинском сезоном. Он је истакао да се о селима води рачуна и обећао је мештанима Градашнице да ће се идуће године наставити са пословима на сређивању улица и сокака у селу.
Директор Јавног предузећа за планирање и уређивање градјевинског земљишта, Славиша Свиларов, каже да су припремни послови квалитетно урађени, а укупна вредност је око десет ипо милиона динара.
Асфалтирање кружног пута је од великог значаја за мештане Градашнице истакао је Зоран Златковић, председник Савета месне заједнице. Захвалио је својим мештанима на сарадњи и локалној самоуправи која настоји да поступно решава проблеме у селу.
Један од маштана, са којимј смо разговарали, такодје каже да је презадовољан ангажовањем локалне самоуправе на уређењу села.

Извор: Плусонлине

 

План детаљне регулације „Пословна инфраструктура - део логистичког центра“ - Пирот

Tender Dossier - DOWNLOAD

Corrigendum No.1

Question and answers

Tender Dossier - DOWNLOAD

Opis projekta

 

Огласна табла

 

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine