Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Пре десетак дана почела је изградња постројења за секундарну сепарацију комуналног отпада на Регионалној депонији у Пироту. Целокупна предрачунска вренсост је око милион и осамсто хиљада евра. Део новца обезбедила је локална самоуправа, а значајну помоћ пружила је и Влада Републике Србије. Тим поводом градоначелник Пирота, Владан Васић, са својим сарадницима и директором Регионалне депоније, Небојшом Ивановом, обишао је почетак радова које изводи Компанија „ А.Д. Друмови“.


Градоначелник Пирота, Владан Васић, каже да је изградњом Регионалне депоније Пирот учинио важан корак у квалитетном очувању животне средине. Планираним инвестицијама настоји се да се продужи век депоније и у том смислу су већ реализовани одговарајући послови. Такође, циљ је да се што квалитетније управља отпадом како би у крајњој линији Пирот заиста понео епитет „еколошки град“.
Небојша Иванов, директор Регионалне депоније у Пироту, каже да се настоји да линија за секундарну сепарацију комуналног отпада заживи када почне и примарна селекција отпада коју је подржало ресорно министарство Републике Србије са скоро осамсто хиљада евра. Очекује се да до краја ове, или почетком идуће године оба посла буду завршена.

Извор: Плусонлине

 

План детаљне регулације „Пословна инфраструктура - део логистичког центра“ - Пирот

Tender Dossier - DOWNLOAD

Corrigendum No.1

Question and answers

Унапређење пословне климе у Србији

Tender Dossier - DOWNLOAD

Opis projekta

 

Огласна табла

 

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine