Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Градоначелник Пирота, Владан Васић, и директор ЈП “Водовод и канализација, Зоран Николић, са својим сарадницима, данас су обишли радове на изградњи мини фабрике воде у Пирот. Тренутно, то је највреднија инвестиција у Пироту и од изузетног значаја за уредно и квалитетно снабдевање града водом. Радови су у завршној фази.


Градоначелник Пирота, Владан Васић, истиче да ће изградњом фабрике бити избегнути досадашњи проблеми око замућења изворишта из којег се део града снабдева водом. Задовољан је динамиком радова и квалитетом опреме која је уграђена.
Директор Јавног предузећа „Водовод и канализација“, Зоран Николић, каже да је Пирот и до сада имао уредно и квалитатно водоснабдевање. Изградњом мини фабрике воде, чија је вредност око милион и седамсто хиљада евра, квалитет ће бити бољи а и капацитет ће се повећати скоро за трећину.
Истичемо да за све време извођења радова град није имао никаквих проблема у водоснабдевању, али су радови донекле били отежани.

Извор: Плусонлине

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine