Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Град Пирот је једна од одабраних локалних самоуправа које ће бити партнери на Пројекту РЕЛОФ2, чије ће активности утицати на унапређење рада локалне самоуправе, а у корист градјана. Свечано потписивање меморандума о сарадњи на унапређењу финансијског управљања и контроле, као и надзора над локалним јавним предузећима, између пројекта Реформа локалних финансија ИИ (РЕЛОФ2) и локалних самоуправа, партнера на пројекту одржано је данас, 14. маја 2019. године, у Белом двору у Београду. У име Града Пирота меморандум је потписао градоначелник мр Владан Васић, а потписивању је присуствовао и шеф кабинета градоначелника Александар Ћирић.


Пројекат РЕЛОФ2 између осталог обухвата потребну стручну и техничку подршку у успостављању финансијског управљања и контроле, интерне ревизије и унапређење надзора над локалним јавним предузећима.


„Пројекат ће створити основе за домаћинско пословање локалних самоуправа и локалних јавних предузећа које за резултат има боље услуге за грађане и више могућности за усмеравање средстава за оно што је грађанима потребно.“ – рекла је директорка пројекта Ана Јоловић.

Извор: Пиротске вести

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine