Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Разговарајући са Владаном Васићем, градоначелником Пирота о актуелним темама у протекла три месеца, издвојили смо и проблем који  постоји дуже времена. Ради се о зарадама у јавном сектору, дневницама,  забрани запошљавања, изненадној одлуци о смањењу плата у Спортском центру, о тежини послова радника у Градској управи. Градоначелник Пирота о овим проблемима разговарао је и са Аном Брнабић, премијерком и нада се да ће се наћи решења за одредјени несклад.


Постоји још један проблем, рекли би неочекиван. Наиме у Пироту незапосленост тренутно у већој мери није изражена, колико недостају адекватни кадрови. Због тога су у току бројне обуке које ће омогућити да се попуне радна места у неким нашим фабрикама.
У понедељак говоримо о значају алтернативног пута и пиротским успесима који су од значаја за наш град, а који често у довољној мери нису вредновани!

Извор: Плусонлине

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine