Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Компанија Тигар ад тренутно је, и поред неусвајања УППР-а, на путу потпуног опоравка, каже Владан Васић, градоначелник Пирота. У Компанији је запошљено 1.100 људи, зараде су редовне,  има потребе за новим радницима, обим производње је вишеструко увећан, од 1.500 пари обуће тренутно је обим произодње проко 7.000 пари.

  • Чињеница је да је Компанија Тигар АД тренутно у много бољем положају, него пре пар година. Тигар је стратешки важан за Пирот  и  у разговорима са министром, помоћницима министра  и премијерком Аном Брнабић, закључено је да ће коначно решење проблема доћи везивањем за одговарајућег стратешког партнера. Не желим прерано да најављујем, али постоје договори да се већ крајем месеца организује састанак са једном немачком компанијом, која је заитересована стратешко партнерство са Тигром ад. Такодје у изради је и нови УППР, каже Васић.

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine