Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Посредством НАЛЕД-а омогућено је конкурисање за стипендиране програме мастер студија у Израелу у периоду 2019/2020, у области јавног здравља и развоја деце. Позивамо Вас да информације Извршне канцеларије НАЛЕД-а о актуелним конкурсима пренесете путем вашег медија.

Град Пирот иначе са НАЛЕД-ом има остварену добру сарадњу – градоначелник Васић је сада већ у трећем мандату члан Управног одбора НАЛЕД-а.

За одабране кандидате, институције у Израелу обезбеђују покривене трошкове студија и боравка – више детаља наведено је уз појединачне доступне обуке:НАЛЕД:

  • Међународни мастер програм у области јавног здравља
        (Израел, октобар 2019 – септембар 2020, Хебреw Университy – Хадассах Браун Сцхоол оф Публиц Хеалтх&Цоммунитy)

        Учесници: лекари, медицинске сестре, друго медицинско особље, економисти, стручњаци у домену друштвених наука заинтересовани за област јавног здравља

        За одабране кандидате стипендија покрива трошкове школовања и смештаја у факултетском кампусу, док учесници сами сносе трошкове пута.

        Онлине пријављивање путем линка, до 17. марта 2019.
  • Међународни мастер програм у области развоја деце
        (Израел, октобар 2019 – октобар 2020, Университy оф Хаифа)

        Учесници: кандидати са факултетском дипломом у области социјалних услуга за децу: социјални рад, окупациона терапија, говорна патологија, физикална терапија, обазовање у раном детињству, психологија, право

        За одабране кандидате стипендија покрива трошкове школовања и смештаја у факултетском кампусу, док учесници сами сносе трошкове пута. Више информација доступно је у брошури.

        Онлине пријављивање путем линка, до 15. марта 2019.

    За више информација о условима учешћа и процедури пријављивања можете се обратити Јовани Ћирић, координаторки за маркетинг у НАЛЕД-у на ј.цириц@налед.рс или телефоном на број 011 33 73 063.

Извор: Пиротске вести

Упитник о задовољству грађана услугама Градске управе Пирот

Електронско подношење захтева

 

Постаните еГрађанин

eУправа Републике Србије

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine