Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Град Пирот у сарадњи са Канцеларијом за управљање јавним улагањима Владе Републике Србије у последње три године реализује велике пројекте који подразумевају реконструкцију и санацију школа. У досадашњем периоду реновиране су школе „8. септембар“ и „Младост“, а сада су у току обимни радови у ОШ „Свети Сава“.


Милица Голубовић, помоћник градоначелника за ванпривреду, каже да су у петак, са свим надзорима, обишли радове у школи. Према њеним речима главни објекат је 95% завршен, предстоји чишћење објекта и враћање намештаја. Због безбедности, пре повратка деце, урадиће се сви атести, а када сви кабинети буду опремљени уследиће реконструкција и санација фискултурне сале и дворишта.
Званични рок за завршетак радова је 8. април.
Подсећамо да пројекат обухвата комплетно реновирање школе, замену свих инсталација, подова, столарије, фасаде, мокрих чворова, реконструкцију фискултурне сале и уређење дворишта. Радови су почели у септембру прошле године. Укупна вредност радова је 120 милиона динара.

Извор: Плусонлине

 

План детаљне регулације „Пословна инфраструктура - део логистичког центра“ - Пирот

Tender Dossier - DOWNLOAD

Corrigendum No.1

Question and answers

Tender Dossier - DOWNLOAD

Opis projekta

 

Огласна табла

 

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine