Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

У оквиру Интеррег Ипа програма прекограничне сарадње Бугарска-Србија који подразумева уредјење дворишта Планинарског дома у Дојкинцима, бивше војничке карауле, данас је донирана специјална опрема за заштиту биодиверзитета и речних врста Шумском газдинству у Пироту. Уговор о уручењу опреме, чија је вредност око 44 хиљаде евра потписали су градоначелник Пирота, Владан Васић, и директор Шумског газдинаства у Пироту, Игор Петровић. Реч је о савременој опреми, тренутно најквалитетнијој у Европи.


Наташа Стефановић, координатор Пројекта „Заједничке прекограничне иницијативе за стварање еколошки здравог региона“ у најкраћем је указала на суштину Пројекта и радова на уредјењу дворишног простора испред Планинарског дома у Дојкинцима.
Градоначелник Пирота, Владан Васић, каже да је Пројекат од великог значаја за унапредјење очувања животне средине, развој туризма на Старој планини и подсетио да је бивша војничка караула у потпуности обновљена на основу претходно реализованог пројекта Канцеларије за локални економски развој.
Пројекат је обухватио и донацију опреме вредности око 44 хиљаде евра у циљу очувања биодиверзитета и речних врста каже Јована Тончић, асистент на Пројекту.
Опрема коју је данас преузело Шумско газдинство Пирот је давно прижељкивана. Директор „Шумског“, Игор Петровић, је веома захвалан локалној самоуправи и каже да је дошла у праве руке и да ће се наменски користити.

Извор: Плусонлине

Упитник о задовољству грађана услугама Градске управе Пирот

Електронско подношење захтева

 

Постаните еГрађанин

eУправа Републике Србије

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine