Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Данас се у  Скупштини града Пирота разговарало о теми “Проблем селектовања, одлагања и прераде отпада у зелену енергију. О овој теми говорили су представници пољске фирме Еqуипо Балкан д.о.о. која има своје представништво у Београду. Скупу су присуствовали представници управе града, начелница Пиротског округа, Драгана Тончић, Регионалне санитарне депоније, школа и невладиног сектора.


Заменик градоначелника Пирота, Видојко Панајотовић, каже да су нова сазнања из области управљања отпадом драгоцена поготово што Пирот има савремену депонију за одлагање отпада.
Представник пољске Компаније, Србислав Петковић, каже да је један од циљева размена искустава из области управљања отпадом, али и упознавање са начином и могућностима аплицирања за финансијска средства код европских фондова.
Небојша Иванов, директор Регионалне санитарне депоније каже да је Пирот на добром путу да се прикључи савременом начину управљања, односно, селектовања отпада. Скупови овакве врсте су од великог значаја за размену искустава и примену савремених достигнућа у пракси.

Извор: Плусонлине

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine