Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Вечерас је на Свечаној академији поводом Дана града градоначелник Пирота отварајући свечаност уз честитке свим Пироћанцима поводом значајног празника казао да је година на измаку у Пироту била година стабилности и напретка. Васић је додао да је Пирот град који траје и да је обавеза свих који живе у њему да раде на томе да наш град буде још боље место за живот. Градоначелник је поводом Дана града, истакнутим нашим суграђанима уручио значајна признања за допринос развоју града у свим областима.

- Ове године слоган академије је “Пирот – Град који траје”. То је слоган који треба да нас подсети је Пирот био и трајао много пре нас, да ће трајати дуго после нас, а да ми који тренутно живимо у граду треба да се трудимо да Пирот буде бољи, успешнији и лепше место за живот. Желим да честитам свим добитницима признања, да конкуренција за признања у наредном периоду буде још јача. Желим да истакнем да је година на измаку била мирна и успешна за Пирот и да изразим наду и жељу да таква буде и 2018. година-казао је градоначелник. Он је свим суграђанима упутио и честитке и пожелео пуно здравља и среће у 2018. години.

Извор: Пиротске вести

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine