Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

У оквиру комплекса Затвореног базена у Пироту данас је свечано отворен Адреналин парк који ће употпунити овај модерни спортски комплекс каквим се ретко који град у Србији може похвалити. Адреналин парк су пресецањем врпце свечано отворили директор Спортског центра Пирот Ненад Ђорђевић, кошаркашка легенда Светислав Кари Пешић и градоначелник Пирота мр Владан Васић.


- Веома сам срећан због чињенице да је Пирот богатији за један репрезентативан објекат. Нисмо чули јаке аплаузе на отварању али то је вероватно зато што су Пироћанци навикли да се стално нешто ново отвара, што је одлично за наш град-казао је Кари Пешић.
Градоначелник Пирота мр Владан Васић истакао је да је овај део града добио потпуно нову физиономију, најпре изградњом Затвореног базена, једног од најмодернијих у Србији, а посебно сада изградњом Адреналин парка који представља потпуно нови садржај за читав овај спортски комплекс.
- Уређујемо део по део града. Предстоји нам сређивање и великог простора преко пута Затвореног базена. Овде је и станоградња у порасту-казао је градоначелник Васић.
Директор Спортског центра Пирот Ненад Ђорђевић казао је да је задњих дана у Пироту отворен велики број спортских објеката, а радује чињеница да је парама ЕУ, тачније из ИПА и ИНТЕРРЕГ програма ЕУ изграђено много спортских објеката без издвајања новца из буџета града. Сви објекти су од великог значаја за град а грађани могу потпуно бесплатно да користе бројне спортске садржаје.

Извор: Пиротске вести

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine