Dobrodošli

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

 

Poštovani sugrađani,

dobrodošli na internet portal grada Pirota. Pozivamo Vas da uzmete aktivno učešće u radu lokalnih organa grada Pirota time što ćete izneti svoje sugestije i predloge. Opširnije

 

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

U okviru kompleksa Zatvorenog bazena u Pirotu danas je svečano otvoren Adrenalin park koji će upotpuniti ovaj moderni sportski kompleks kakvim se retko koji grad u Srbiji može pohvaliti. Adrenalin park su presecanjem vrpce svečano otvorili direktor Sportskog centra Pirot Nenad Đorđević, košarkaška legenda Svetislav Kari Pešić i gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić.


- Veoma sam srećan zbog činjenice da je Pirot bogatiji za jedan reprezentativan objekat. Nismo čuli jake aplauze na otvaranju ali to je verovatno zato što su Piroćanci navikli da se stalno nešto novo otvara, što je odlično za naš grad-kazao je Kari Pešić.
Gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić istakao je da je ovaj deo grada dobio potpuno novu fizionomiju, najpre izgradnjom Zatvorenog bazena, jednog od najmodernijih u Srbiji, a posebno sada izgradnjom Adrenalin parka koji predstavlja potpuno novi sadržaj za čitav ovaj sportski kompleks.
- Uređujemo deo po deo grada. Predstoji nam sređivanje i velikog prostora preko puta Zatvorenog bazena. Ovde je i stanogradnja u porastu-kazao je gradonačelnik Vasić.
Direktor Sportskog centra Pirot Nenad Đorđević kazao je da je zadnjih dana u Pirotu otvoren veliki broj sportskih objekata, a raduje činjenica da je parama EU, tačnije iz IPA i INTERREG programa EU izgrađeno mnogo sportskih objekata bez izdvajanja novca iz budžeta grada. Svi objekti su od velikog značaja za grad a građani mogu potpuno besplatno da koriste brojne sportske sadržaje.

Izvor: Pirotske vesti

Upitnik o zadovoljstvu građana uslugama Gradske uprave Pirot

Elektronsko podnošenje zahteva

Postanite eGrađanin

eUprava Republike Srbije

Vlada Republike Srbije

Narodna Skupština Republike Srbije

Ministarstvo državne Uprave i Lokalne Samouprave

Agencija za privredne registre

Zahtev za pristup informacijama od javnog značaja

Kodeks ponašanja službenika i nameštenika Grada Pirota

Joomla templates by Joomlashine