Dobrodošli

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

 

Poštovani sugrađani,

dobrodošli na internet portal grada Pirota. Pozivamo Vas da uzmete aktivno učešće u radu lokalnih organa grada Pirota time što ćete izneti svoje sugestije i predloge. Opširnije

 

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

Gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić pozvao je danas sve Piroćance da se obrate Gradskoj upravi sa predlozima i idejama vezanim za način uređenja velike površine kod saobraćajnog poligona i Zatvorenog bazena, koja je trenutno neuređena, a reč je o izuzetno atraktivnoj lokaciji koja je “ograđena” Zatvorenim bazenom i Kejom pored Nišave i od celog ovog prostora bi napravila izuzetno mesto za uživanje, sport, rekreaciju.


- Ono što je zanimljivo da kažemo jeste da imamo u planu sređivanje prostora preko puta Bazena. Tu je bila planirana velika sportska hala, od čega smo privremeno odustali, ali nismo odustali od sređivanje te površine, koja je sportsko rekreativnog tipa. Biće potrebno dosta novca da se uradi. U toku je izmena plana detaljne regulacije Pirot-Centar. Još uvek nismo odredili šta će tu biti izgrađeno, bilo je ideje za izgradnju velikog parka. Lično smatram da polignu tu nije mesto pa pozivamo javnost da nam pišu i kažu šta bi voleli da vide na ovoj površini od preko dva hektara, koja se naslanja na prelepo šetalište – Kej pored Nišave-kazao je gradonačelnik Vasić.

Izvor: Pirotske vesti

Upitnik o zadovoljstvu građana uslugama Gradske uprave Pirot

Elektronsko podnošenje zahteva

Postanite eGrađanin

eUprava Republike Srbije

Vlada Republike Srbije

Narodna Skupština Republike Srbije

Ministarstvo državne Uprave i Lokalne Samouprave

Agencija za privredne registre

Zahtev za pristup informacijama od javnog značaja

Kodeks ponašanja službenika i nameštenika Grada Pirota

Joomla templates by Joomlashine