Dobrodošli

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

 

Poštovani sugrađani,

dobrodošli na internet portal grada Pirota. Pozivamo Vas da uzmete aktivno učešće u radu lokalnih organa grada Pirota time što ćete izneti svoje sugestije i predloge. Opširnije

 

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

U utorak 05. i sredu 06. septembra 2017. godine predstavnici Ugovorne okružne privredne komore Pirot, dr Dragan Kostić, predsednik Ugovorno okružne komore Pirot i Aleksandar Ćirić, šef kabineta gradonačelnika Pirota, posetili su javna preduzeća Pirotskog okruga i sa direktorima Bobanom Tolićem, Zoranom Nikolićem, Radovanom Nikolićem, Nebojšom Ivanovim, Sašom Aleksovim, Milošem Veljkovićem i Miodragom Kostićem  razgovarali o budućoj saradnji.


U svim susretima akcenat je stavljen naročito na ostvarenje bolje veze privrede i javnih preduzeća, unapređenje saradnje pružaoca komunalnih usluga sa korisnicima usluga, privrednim društvima članicama Komore, organizaciju prezentacije usluga javnih preduzeća i približavanje korisnicima u privredi, pomoć u rešavanje problema i podizanju efikasnosti javnih preduzeća, ulogu Komore u povezivanju javnog i privatnog sektora, blagovremenu i adekvatnu pripremu privatnog sektora za učešće na tenderima koje raspisuju javna preduzeća, kako bi se sistem javnih nabavki učinio što efikasnijim, pristupačnijim i transparentnijim.

Izvor: Pirotske vesti

Zahtev za pristup informacijama od javnog značaja

Vlada Republike Srbije

Narodna Skupština Republike Srbije

Ministarstvo državne Uprave i Lokalne Samouprave

Agencija za privredne registre

eUprava Republike Srbije

Kodeks ponašanja službenika i nameštenika Grada Pirota

Javni beležnik

Javni beležnik

Đorđe Petrović
Srpskih vladara 118
Telefon: +381 (0)10 310 045
Mobilni: +381 (0)66 310 045
e-pošta: jbeleznikpetrovic@gmail.com
Joomla templates by Joomlashine