Dobrodošli

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

 

Poštovani sugrađani,

dobrodošli na internet portal grada Pirota. Pozivamo Vas da uzmete aktivno učešće u radu lokalnih organa grada Pirota time što ćete izneti svoje sugestije i predloge. Opširnije

 

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

Predstavnici Uprave grada i zamenici ambasadora evropskih zemalja, koji danas borave u Pirotu povodom Sajma “EU i Srbija na delu” su obišli Tvrdjavu Kale, odnosno Momčilov grad i otkrivanjem vizibiliti table označili skori početak rekonstrukcije ovog srednjevekovnog objekta.


Zamenik šefa Delegacije EU u Srbiji, Oskar Benedikt i gradonačelnik Pirota, Vladan Vasić, otkrivanjem vizibiliti table označili su početak radova na obnovi Kalea.
Zamenik šefa Delegacije EU u Srbiji, Oskar Benedikt, ocenjuje da je rekonstrukcija Momčilovog grada od izuzetnog značaja i od višestruke koristi za Pirot.
Gradonačelnik Pirota, Vladan Vasić, kaže da je u partnerstvu sa Bugarskom do sada realizovano nekoliko veoma vrednih projakata u Pirotu zahvaljujući sredstvima Evropske unije. Dugo se čekalo na obnovu “Kalea” i sada je sasvim izvesno da će ovaj objekat uskoro biti dostupniji gradjanima i turistima.
Projektant, arhitekta, Aleksandra Manić, kaže da će radovi, vredni oko četiristo hiljada evra, trajati petnaest meseci i da će se realizovati u tri faze.

Izvor: Plusonline

Upitnik o zadovoljstvu građana uslugama Gradske uprave Pirot

Elektronsko podnošenje zahteva

Postanite eGrađanin

eUprava Republike Srbije

Vlada Republike Srbije

Narodna Skupština Republike Srbije

Ministarstvo državne Uprave i Lokalne Samouprave

Agencija za privredne registre

Zahtev za pristup informacijama od javnog značaja

Kodeks ponašanja službenika i nameštenika Grada Pirota

Joomla templates by Joomlashine