Dobrodošli

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

 

Poštovani sugrađani,

dobrodošli na internet portal grada Pirota. Pozivamo Vas da uzmete aktivno učešće u radu lokalnih organa grada Pirota time što ćete izneti svoje sugestije i predloge. Opširnije

 

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

Pre desetak dana počela je zamena kompletne vodovodne mreže u Poljskoj Ržani, selu koje će u bliskoj budućnosti, s obzirom na blizinu i uredjenost, postati predgradje Pirota. Radovi, koje trenutno izvodi  JP” Vodovod i kanalizacija”, trebalo bi da tokom leta budu završeni, kao i radovi koje izvodi Telekom. Pre toga završena je kompletna kanalizaciona mreže i moglo bi se reći da Ržanci imaju, skoro, jednake uslove za život kao ljudi u gradu.

Gradonačelnik Pirota, Vladan Vasić, kaže, pored ostalog, kad kompletni poslovi budu okončani uslediće i rehabilitacija puta kroz selo, a nova vodovodna mreža omogućiće nesmetano snabdevanje pijaćom vodom za duži vremenski period.
Direktor JP” Vodovod i kanalizacija”, Zoran Nikolić, je istakao da je većina sela poverila svoje vodovode na održavanje i upravljanje JP”Vodovod i kanalizacija” i da je vodosnabdevanje svuda uredno, pa će tako biti i u Poljskoj Ržani. Ovih dana ubrzaće se poslovi kako bi se ispoštovali rokovi i omogućilo asfaltiranje puta.

Izvor: Plusonline

Zahtev za pristup informacijama od javnog značaja

Vlada Republike Srbije

Narodna Skupština Republike Srbije

Ministarstvo državne Uprave i Lokalne Samouprave

Agencija za privredne registre

eUprava Republike Srbije

Kodeks ponašanja službenika i nameštenika Grada Pirota

Javni beležnik

Javni beležnik

Đorđe Petrović
Srpskih vladara 118
Telefon: +381 (0)10 310 045
Mobilni: +381 (0)66 310 045
e-pošta: jbeleznikpetrovic@gmail.com
Joomla templates by Joomlashine