Dobrodošli

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

 

Poštovani sugrađani,

dobrodošli na internet portal grada Pirota. Pozivamo Vas da uzmete aktivno učešće u radu lokalnih organa grada Pirota time što ćete izneti svoje sugestije i predloge. Opširnije

 

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

U sredu, 17. maja, sa početkom u 10 časova u Velikoj Sali Skupštine grada biće održana sednica Gradskog veća. Većnici će razmatrati odluke o Završnom računu budžeta grada Pirota za 2016.godinu, o građevinskom zemljištu na teritoriji grada, o pribavljanju i raspolaganju nepokretnostima u javnoj svojini, o privremenom postavljanju telekomunikacionih kablova na stubovima javne rasvete, o izmenama i dopunama Odluke o utvrđivanju radnog vremena u trgovini, ugostiteljstvu, zanatstvu i objektima za priređivanje igara za zabavu i igara na sreću i odluke iz imovinsko pravne oblasti.


Takođe, većnici će razmatrati Odluku o usvajanju Godišnjeg likvidacionog izveštaja Javnog preduzeća „Radio Pirot“ – u likvidaciji, Odluku o utvrđivanju visine naknade za rad u nadzornim odborima javnih preduzeća i stimulacije direktorima javnih preduzeća, Program poslovanja JP „Komunalac“, Izveštaj o radu Doma zdravlja Pirot, Program energetske efikasnosti, Pravilnik o bezbednosti informaciono-komunikacionog sistema grada i žalbu JVP „Srbijavode“ VPC Morava na Zaključak o dozvoli izvršenja Odeljenja za urbanizam, stambeno-komunalne delatnosti, građevinarstvo i inspekcijske poslove.

O ovim temama raspravljaće i odbornici Skupštine grada na sednici koja je zakazana za petak, 19. maj, u 9 časova.

Izvor: Plusonline

Kodeks ponašanja službenika i nameštenika Grada Pirota

Zahtev za pristup informacijama od javnog značaja

Vlada Republike Srbije

Narodna Skupština Republike Srbije

Ministarstvo državne Uprave i Lokalne Samouprave

Agencija za privredne registre

eUprava Republike Srbije

Javni beležnik

Javni beležnik

Đorđe Petrović
Srpskih vladara 118
Telefon: +381 (0)10 310 045
Mobilni: +381 (0)66 310 045
e-pošta: jbeleznikpetrovic@gmail.com
Joomla templates by Joomlashine