Dobrodošli

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

 

Poštovani sugrađani,

dobrodošli na internet portal grada Pirota. Pozivamo Vas da uzmete aktivno učešće u radu lokalnih organa grada Pirota time što ćete izneti svoje sugestije i predloge. Opširnije

 

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

Večeras je u Pirotu počeo 53. Festival profesionalnih pozorišta “Joakim Vujić“. Za ovaj Festival vladalo je veliko interesovanja građana što potvrđuje činjenica da su svi kompleti karata prodati.
Zabeležili smo atmosferu neposredno pre početka zvaničnog otvaranja Festivala i prve predstave.

Direktor Narodnog pozorišta Pirot, Gradimir Filipović, rekao je da im je jako drago što su ponovo domaćini ovog Festivala i da će Piroćanci imati priliku da u narednih nedelju dana pogledaju najbolje predstave koje su urađenje prošle godine u Srbiji.
Piroćanci vole pozorište i uvek u velikom broju proprate ovakva dešavanja. Iskoristili smo priliku da porazgovaramo i sa posetiocima.
Gradonačelnik Vladan Vasić istakao je da Pirot ima pozorišnu publiku koja zna da ceni prave stvari. Velika je čast što je Pirot domaćin ovog Festivala što je jako značajno za kulturnu ponudu koju građani imaju na raspolaganju, ali i zbog toga što se Pirot pozicionira na dobrom mestu po pitanju značajnih manifestacija.
Kako je direktor Pozorišta već izjavio kompleta karata više nema, ali ima još malo karata za pojedinačne predstave, istakla je Slađana Petrović, organizator u Narodnom pozorištu Pirot.
Pre početka prve predstave po rasporedu publiku je pozdravio gradonačelnik Vladan Vasić i uz želju da uživaju u predstavama narednih nekoliko dana otvorio Festival.
Festival je počeo predstavom domaćeg ansambla “Ribarske svađe” po originalnom tekstu Karla Goldonija i u režiji Bojane Lazić.
Žiri Festivala radiće u sastavu: Slavenko Saletović, reditelj, Filip Vujošević, dramaturg i glumica Angelina Lukić. Moderator okruglog stola je Olga Dimitrijević, a glavni kritičar biltena je Nataša Gvozdenović.

Izvor: Plusonline

Kodeks ponašanja službenika i nameštenika Grada Pirota

Zahtev za pristup informacijama od javnog značaja

Vlada Republike Srbije

Narodna Skupština Republike Srbije

Ministarstvo državne Uprave i Lokalne Samouprave

Agencija za privredne registre

eUprava Republike Srbije

Javni beležnik

Javni beležnik

Đorđe Petrović
Srpskih vladara 118
Telefon: +381 (0)10 310 045
Mobilni: +381 (0)66 310 045
e-pošta: jbeleznikpetrovic@gmail.com
Joomla templates by Joomlashine