Dobrodošli

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

 

Poštovani sugrađani,

dobrodošli na internet portal grada Pirota. Pozivamo Vas da uzmete aktivno učešće u radu lokalnih organa grada Pirota time što ćete izneti svoje sugestije i predloge. Opširnije

 

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

Medjunarodni kongres kardionefrologije i hipertenzije praktično je počeo sa radom u prepodnevnim satima u Hotelu Ana-luks kada su održana i prva predavanja eminentnih domaćih i stranih stručnjaka. Sinoć, u Sali Doma kulture prigodnom svečanošću i zvanično je otvoren Kongres na kojem pored lekara iz Srbije, farmaceuta, biohemičara, endokrinologa i stomatologa učestvuju najpoznatiji svetski lekari iz oblasti kardionefrologije i hipertenzije.


Glavni pokrovitelj Kongresa je Grad Pirot. U ime domaćina učesnike Kongresa je najpre pozdravio gradonačelnik Pirota, Vladan Vasić.
Jedna od najzaslužnijih za uspešnu saradnju sa evropskim institucijama i organizacijama u ovoj oblasti je svakako prof. dr Sonja Radenković, predsednik Udruženja kardionefrologa Srbije. Pozdravljajući svoje kolege istakla je i veliku zaslugu lokalne samouprave za pomoć i organizaciju Kongresa.
Jedan od ciljeva Srpskog lekarskog društva jeste edukacija i unaprednjenje znanja lekara istakao je dr Aleksandar Lilić, predsednik Podružnice SLD u Pirotu.
U ime Evropske škole nefrologije prisutnima se obratio Luca Di Lullo.
Povodom petnaestogodišnjice postojanja i rada Udruženja kardionefrologa Srbije, na svečanosti povodom zvaničnog otvaranja Kongresa uručena su priznanja predsedniku Udruženja kardionefrologa Evrope , Mariu Timiu koje je primio prof. dr Luna De Lullo, prof. dr Sonji Radenković, predsedniku KARNEF-a Srbije , gradonačelniku Pirota, mr Vladanu Vasiću i dr Aleksandru Liliću, predsedniku Podružnice SLD Pirot.

Izvor: Plusonline

Zahtev za pristup informacijama od javnog značaja

Vlada Republike Srbije

Narodna Skupština Republike Srbije

Ministarstvo državne Uprave i Lokalne Samouprave

Agencija za privredne registre

eUprava Republike Srbije

Kodeks ponašanja službenika i nameštenika Grada Pirota

Javni beležnik

Javni beležnik

Đorđe Petrović
Srpskih vladara 118
Telefon: +381 (0)10 310 045
Mobilni: +381 (0)66 310 045
e-pošta: jbeleznikpetrovic@gmail.com
Joomla templates by Joomlashine