Dobrodošli

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

 

Poštovani sugrađani,

dobrodošli na internet portal grada Pirota. Pozivamo Vas da uzmete aktivno učešće u radu lokalnih organa grada Pirota time što ćete izneti svoje sugestije i predloge. Opširnije

 

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

U programu Modernizacija škola koji sprovodi Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Tehničkoj školi je odobren projekat za rekonstrukciju i nadgradnju škole. Radovi su počeli početkom marta, a rok za završetak je 1. septembar.
Danas su radove obišli gradonačelnik Vladan Vasić, zamenik gradonačelnika Vidojko Panajotović, pomoćnik gradonačelnika za vanprivredu Milica Golubović i direktor Javnog preduzeća za planiranje i uređenje građevinskog zamljišta Branislav Kostić.


Aca Božić, direktor Škole, kaže da su čekali tri godine na realizaciju ovog Projekta. Biće nadgrađeno 800 kvadrata iznad sadašnjih radionica i sportske sale i svaki deo Škole biće dostupan osobama sa invaliditetom. Kako je Božić istakao radovi su komplikovani i zahtevni zbog čega je i vrednost Projekta velika, 350.000 evra.
Gradonačlenik Vladan Vasić posle obilaska radova rekao je da su i više nego zadovoljni onim što su videli. Lokalna samouprava je u budžetu izdvojila 230 miliona dinara za škole, od čega je 40 miliona za investicije.  Vasić je najavio da će se u toku leta, zahvaljujući dobroj saradnji sa Kancelarijom za javna ulaganja, urediti i Škola „8 septembar“ i Škola „Mladost“, a vrednost tih radova je oko milion evra.

Izvor: Plusonline

Kodeks ponašanja službenika i nameštenika Grada Pirota

Zahtev za pristup informacijama od javnog značaja

Vlada Republike Srbije

Narodna Skupština Republike Srbije

Ministarstvo državne Uprave i Lokalne Samouprave

Agencija za privredne registre

eUprava Republike Srbije

Javni beležnik

Javni beležnik

Đorđe Petrović
Srpskih vladara 118
Telefon: +381 (0)10 310 045
Mobilni: +381 (0)66 310 045
e-pošta: jbeleznikpetrovic@gmail.com
Joomla templates by Joomlashine