Dobrodošli

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

 

Poštovani sugrađani,

dobrodošli na internet portal grada Pirota. Pozivamo Vas da uzmete aktivno učešće u radu lokalnih organa grada Pirota time što ćete izneti svoje sugestije i predloge. Opširnije

 

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

Danas je  u Pirotu počeo Treći medjunarodni  kongres kardionefrologije i hipertenzije . Veliki naučni skup, izuzetno  koristan i značajan za naše lekare koji će imati priliku da na jednom mestu razmene iskustva sa svojim kolegama iz drugih zemalja. Zanačajno je i to da Kongresu prisustvuju i farmaceuti, biolozi,hemičari i stomatolozi. Danas oko 11 časova , u Hotelu “Ana-luks”  počela su prva predavanja.


Prof. dr Sonja Radenković, predsednica Udruženja za kardionefrologiju Srbije, smatra da je ovo idealna mogućnost da kardiolozi i nefrolozi razmene iskustva i predstave nove metode u lečenju, dijagnostifikovanju, kao i nove lekove. Na Kongresu učestvuje okodvesta lekara, 37 predavača, od kojih 15 dolazi iz Kanade, SAD, Italije, Slovenije, Bugarske i Makedonije.
Uprava grada, kao i mnoge skupove do sada, podržala je održavanje  Svetkog kongresa, kaže pomoćnik gradonačelnika za vanprivredu, Bojan Randjelović.

Izvor: Plusonline

Kodeks ponašanja službenika i nameštenika Grada Pirota

Zahtev za pristup informacijama od javnog značaja

Vlada Republike Srbije

Narodna Skupština Republike Srbije

Ministarstvo državne Uprave i Lokalne Samouprave

Agencija za privredne registre

eUprava Republike Srbije

Javni beležnik

Javni beležnik

Đorđe Petrović
Srpskih vladara 118
Telefon: +381 (0)10 310 045
Mobilni: +381 (0)66 310 045
e-pošta: jbeleznikpetrovic@gmail.com
Joomla templates by Joomlashine