Dobrodošli

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

 

Poštovani sugrađani,

dobrodošli na internet portal grada Pirota. Pozivamo Vas da uzmete aktivno učešće u radu lokalnih organa grada Pirota time što ćete izneti svoje sugestije i predloge. Opširnije

 

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

Nakon uspešne naučno stučne radionice u Beogradu „Slobodne zone i industrijski parkovi budućnosti“ i posete Slobodnoj zoni Smederevo, izvršni direktor Svetske organizacije slobodnih zona (WFZO) dr Samir Hamrouni i regionalna direktorica za Evropu, Tursku i Iran, Nika Manukova u pratnji Milana Ristića, direktora Uprave za slobodne zone i Vidaka Tomića, višeg savetnika, 17.03.2017. godine posetili su Slobodnu zonu Pirot. Cilj posete je upoznavanje sa kapacitetima slobodnih zona Srbije i sagledavanja mogućnosti organizacije Godišnje svetske konferencije slobodnih zona u maju 2019. godine.

Dr Dragan Kostić je u ime Grupacije slobodnih zona, Privredne komore Srbije, predao konkursnu dokumentaciju za kandidaturu za održavanje ovog prestižnog događaja u Srbiji.

U okviru posete organizovan je obilazak zone i njenih korisnika. Delegacije je posetila Tigar Tyres i Tigar AD kao i druga prozvodna preduzeća koja posluju u zoni.

U ime Grada Pirota goste je primio gradonačelnik Pirota, mr Vladan Vasić.

Izvor: Pirotske vesti

Upitnik o zadovoljstvu građana uslugama Gradske uprave Pirot

Elektronsko podnošenje zahteva

Postanite eGrađanin

eUprava Republike Srbije

Vlada Republike Srbije

Narodna Skupština Republike Srbije

Ministarstvo državne Uprave i Lokalne Samouprave

Agencija za privredne registre

Zahtev za pristup informacijama od javnog značaja

Kodeks ponašanja službenika i nameštenika Grada Pirota

Joomla templates by Joomlashine