Dobrodošli

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

 

Poštovani sugrađani,

dobrodošli na internet portal grada Pirota. Pozivamo Vas da uzmete aktivno učešće u radu lokalnih organa grada Pirota time što ćete izneti svoje sugestije i predloge. Opširnije

 

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

Nemački trgovinski lanac Lidl planira da u Srbiji 2018. godine otvori veći broj maloprodajnih objekata, od kojih će jedan biti otvoren i u Pirotu. Na jučerašnjoj sednici Gradskog veća, gradonačelnik Pirota, mr Vladan Vasić, predložio je većnicima usvajanje Plana u kome se između ostalog, za izgradnju saobraćajnice za potrebe Lidl-a, izdvoji 8 miliona dinara. O ovome će se sutra na sednici Skupštine grada izjašnjavati i odbornici.


Vasić je većnicima i prisutnim novinarama rekao da je Gradska uprava Pirot u proteklih nekoliko meseci pružila maksimalnu podršku koja je u ingerenciji lokalne samouprave, kako bi omogućili kompaniji Lidl da ostvari svoju investiciju u našem gradu.

Do parcele, na kojoj se planira izgradnja objekta trenutno ne postoji saobraćajnica. Zemljište na kojoj je planirana izgradnja javne saobraćajnice je u vlasništvu grada i nije potrebno otkupljivati privatne parcele, kao što je to slučaj u Subotici, gde je grad morao za iste potrebe Lidla da otkupi nekoliko parcela u vrednosti od preko 15 miliona dinara.
Lidl će se u Pirotu nalaziti u ulici 22.divizije, iza Banket sale Gazela.

Izvor: Pirotske vesti

Kodeks ponašanja službenika i nameštenika Grada Pirota

Zahtev za pristup informacijama od javnog značaja

Vlada Republike Srbije

Narodna Skupština Republike Srbije

Ministarstvo državne Uprave i Lokalne Samouprave

Agencija za privredne registre

eUprava Republike Srbije

Javni beležnik

Javni beležnik

Đorđe Petrović
Srpskih vladara 118
Telefon: +381 (0)10 310 045
Mobilni: +381 (0)66 310 045
e-pošta: jbeleznikpetrovic@gmail.com
Joomla templates by Joomlashine