Dobrodošli

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

 

Poštovani sugrađani,

dobrodošli na internet portal grada Pirota. Pozivamo Vas da uzmete aktivno učešće u radu lokalnih organa grada Pirota time što ćete izneti svoje sugestije i predloge. Opširnije

 

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

Na sednici Gradskog veća, održanoj u sredu, doneta je odluka o povećanju budžetskih sredstava za lečenje dece za 4 miliona dinara i sada iznosi 4, 65 miliona dinara za 2017. godinu. Ovu Odluku potrebno je da sutra potvrde i gradski odbornici.
- Imamo sve veće zahteve za lečenje dece za koje država preko Republičkog fonda zdravstvenog osiguranja ne odvaja novac.

Mislim da je to veliki iznos sredstava koji smo odvojili i nadam se da ćemo izaći u susret onoj deci kojoj je to, nažalost, potrebno.- izjavio je gradonačelnik Vasić.

Vasić: Želja nam je da se deca radjaju

Što se tiče načina finansiranja vantelesne oplodnje, Vasić je izjavio  da ne smanjuju nikakve naknade za bračne parove koji žele da idu na tretman veštačke oplodnje. 

- Smanjujemo iznos za one bračne parove kojima država već plaća celokupni proces, a mi samo dajemo novu, dodatnu pomoć od 30.000 dinara. Povećali smo starosnu granicu. Želja nam je da se deca radjaju.–izjavio je gradonačelnik Vasić.

Izvor: Pirotske vesti

Kodeks ponašanja službenika i nameštenika Grada Pirota

Zahtev za pristup informacijama od javnog značaja

Vlada Republike Srbije

Narodna Skupština Republike Srbije

Ministarstvo državne Uprave i Lokalne Samouprave

Agencija za privredne registre

eUprava Republike Srbije

Javni beležnik

Javni beležnik

Đorđe Petrović
Srpskih vladara 118
Telefon: +381 (0)10 310 045
Mobilni: +381 (0)66 310 045
e-pošta: jbeleznikpetrovic@gmail.com
Joomla templates by Joomlashine