Dobrodošli

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

 

Poštovani sugrađani,

dobrodošli na internet portal grada Pirota. Pozivamo Vas da uzmete aktivno učešće u radu lokalnih organa grada Pirota time što ćete izneti svoje sugestije i predloge. Opširnije

 

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

Predsednik Gradskog veća, mr Vladan Vasić sazvao je sednicu Gradskog veća grada Pirota za sredu, 15. mart, sa početkom u 10 časova.
Na predstojećoj sednici biće razmatrano 30 tačaka dnevnog reda kao što su: razmatranje Odluke o osnivanju budžetskog Fonda za energetsku efikasnost grada Pirota, utvrđivanje predloga Odluke o izmenama i dopunama Odluke o budžetu grada Pirota za 2017. godinu i donošenje izmene Kadrovskog plana Gradske uprave i Gradskog pravobranilaštva za 2017. godinu.


Predsednik Gradskog veća je predložio i razmatranje Plana kapitalnih investicija grada Pirota za period od 2017. do 2021. godine, razmatranje Programa korišćenja sredstava Fonda za razvoj poljoprivrede na teritoriji grada Pirota za 2017. godinu kao i razmatranje Odluke o izmeni i dopuni Odluke o isplati jednokratne novčane pomoći bračnim parovima radi obavljanja vantelesne oplodnje.

Pred odbornicima Gradskog veća biće razmatrane i odluke o izmenama i dopunama odluka koje su u izvornoj nadležnosti grada, radi usaglašavanja sa Zakonom o prekršajima i Zakonom o komunalnim delatnostima.

Takođe će biti reči i o davanju saglasnosti na Izveštaj o radu sa finansijskim izveštajem javnih preduzeća za 2016. godinu kao i razmatranje Izveštaja o radu sa finansijskim izveštajem za 2016. godinu ustanova kulture i organizacija.

Predsednik je predložio i razmatranje Odluke o prodaji imovine JP „Radio Pirot“ u likvidaciji, razmatranje Izveštaja o korišćenju sredstava za zaštitu i unapređenje životne sredine grada Pirota za 2016. godinu i razmatranje izmena i dopuna Programa za korišćenje sredstava za zaštitu i unapređenje životne sredine grada Pirota za 2017. godinu.

Sednica će se održati u velikoj sali Skupštine grada Pirota.

Izvor: Pirotske vesti

Kodeks ponašanja službenika i nameštenika Grada Pirota

Zahtev za pristup informacijama od javnog značaja

Vlada Republike Srbije

Narodna Skupština Republike Srbije

Ministarstvo državne Uprave i Lokalne Samouprave

Agencija za privredne registre

eUprava Republike Srbije

Javni beležnik

Javni beležnik

Đorđe Petrović
Srpskih vladara 118
Telefon: +381 (0)10 310 045
Mobilni: +381 (0)66 310 045
e-pošta: jbeleznikpetrovic@gmail.com
Joomla templates by Joomlashine