Dobrodošli

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

 

Poštovani sugrađani,

dobrodošli na internet portal grada Pirota. Pozivamo Vas da uzmete aktivno učešće u radu lokalnih organa grada Pirota time što ćete izneti svoje sugestije i predloge. Opširnije

 

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

Nakon današnje sednice Štaba za vanredne situacije u Pirotu, gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić izjavio je medijima da je situacija u Pirotu, povodom aktuelnih vremenskih prilika, zadovoljavajuća, putevi su u dobrom stanju, uredno je snabdevanje strujom, vodom, od 6. januara je na snazi i režim dvadesetčetvoročasne isporuke toplotne energije, a spremne su i ekipe koje mogu u slučaju pojave potrebe, hitno intervenišu na terenu ukoliko bude potrebe za tim.


- Sednicu Štaba sazvali smo iz preventivnih razloga, da vidimo kakva je koordinacija među članovima Štaba. Zaključak je da je stanje zadovoljavajuće, a Odeljenje za vanredne situacije ima nekoliko mobilnih ekipa u slučaju da je neophodno vanredno angažovanje u smislu spasavanja. Imamo i dovoljne zalihe mazuta, soli, mehanizacije-kazao je gradonačelnik Vasić.
U radu Štaba za vanredne situacije učestvuju, osim predstavnika lokalne samouprave i javih preduzeća, i predstavnici policije, vatrogasno-spasilačke brigade, predstavnici zdravestvenih institucija i svih drugih relevantnih organizacija, među kojima su i radio-amateri.

Izvor: Pirotske vesti

Upitnik o zadovoljstvu građana uslugama Gradske uprave Pirot

Elektronsko podnošenje zahteva

Postanite eGrađanin

eUprava Republike Srbije

Vlada Republike Srbije

Narodna Skupština Republike Srbije

Ministarstvo državne Uprave i Lokalne Samouprave

Agencija za privredne registre

Zahtev za pristup informacijama od javnog značaja

Kodeks ponašanja službenika i nameštenika Grada Pirota

Joomla templates by Joomlashine