Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Представници локалне самоуправе, заменик градоначелника Видојко Панајотовић и помоћник градоначелника за ванпривреду Бојан Ранђеловић, данас су посетили вртиће „Црвенкапа“ и „Невен“ поводом хуманитарне акције „Играчка на дар“, али и како би видели како су обављени резултати на реновирању вртића током лета.


Директорка Предшколске установе „Чика Јова Змај“ каже да поред свих активности у току Дечје недеље имају и хуманитарну акцију под називом „Играчка на дар“ а осим тога представници локалне самоуправе обишли су ова два вртића како би видели шта се радило током лета. Она је навела да су „Невену“ реновинара дечја купатила, сада имају купатила за децу са инвалидитетом, а у „Црвенкапи“ су сви подови замењени.
Заменик градоначелника Видојко Панајотовић изразио је задовољство после обиласка вртића истичући да су деца будућност нашег града и земље. Панајотовић каже да му је драго што су деца задовољна и што су добила нове играчке и да се реализацијом радова у току лета види бољитак у вртићима. Локална самоуправа из Буџета издваја 178 милиона за вртић и труди се да направи пројекте коју ће решавати проблеме вртића и по питању опремљеност и по питању уписа деце.
За радове у пет вртића у граду уложено је преко 10 милиона динара.

Извор: Плусонлине

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine