Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Поводом Дечје недеље данас је у Свечаној сали Градске управе Пирот градоначелник Владан Васић са својим сарадницима примио децу свих школа и вртића.
Шеф службе Дечје заштите, Надица Адамовић, поздравила је све присутне и пожелела срећну Дечју недељу која се традиционално одржава прве недеље октобра. Она је истакла да је један од циљева ових активности побољшања положаја деце.


Председница Удружења „Пријатељи деце“ Светлана Томић каже да се њихово Удружење бави организацијом Дечје недеље и истицањем дечјих права у оквиру ове манифестације. Она је овом приликом истакла да се су се у програм обележавања Дечје недеље укључиле све школе и вртићи у граду, као и Висока школа струковних студија за образовање васпитача. 
Градоначелник Владан Васић истакао је да е свима задатак да деца одрастају безбрижно и срећно. Годинама Град издваја значајна средства за Локални план акције за децу, вантелесну оплодњу, лечење деце, помоћ деци без родитељског старања и друго. Позвао је родитеље да више воде бригу о наталитету и најавио да ће град наставити да помаже деци и родитељима.
За ову прилику деца из ПУ “Чика Јова Змај” изрецитовала су стихове о граду, а потом градоначелнику уручила поклон.
Након обраћања и дружења у Свечаној сали деца су заједно са градоначелником посетила његов кабинет.

Извор: Плусонлине

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine