Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Ове јесени нас очекује доста радова, данас је завршено асфалтирање Гробљанске улице у Сукову, вредност радова је око 4.5 милиона динара, следи асфалтирање у Крупцу, Пољској Ржани и другим селима, казао је данас градоначелник Пирота мр Владан Васић приликом обиласка завршетка радова у Сукову. Мештанин и сточар, власник 40 грла крава Дејан Младенов казао је да ће асфалтирање овог пута у селу много значити мештанима јер ће се олакшати приступ до атара који има око 140 хектара обрадиве земље.


Градоначелник Васић је казао да су обећања мештанима Сукова испуњена.
- Овде живи преко стотињак људи. Оно што ми видимо радови су квалитетни, добро се ради-казао је градоначелник и додао да ће бити урађено све што је планирано за ову јесен.
Васић је радове обишао са шефом кабинета градоначелника Александром Ћирићем и руководоством Јавног предузећа за планирање и изградњу града.


Дејан Младенов каже да се асфалтирањем “отвара” приступ преко 140 хектара обрадивог земљишта из суковског атара.
- Мештанима много значи овај пут. Асфалтни пут који добијамо значиће много јер повезује село са атаром-казао је Младенов.
Мештани кажу и да ће се на овај начин умногоме олакшати приступ сеоском гробљу, житељи овог дела села неће више газити блато током сваке кише.

Извор: Пиротске вести

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine