Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Годишњи сервис Затвореног базена је завршен, остало је само да се достигне одговарајућа температура воде како би Пироћанци поново могли да уживају у чарима Затвореног базена, изјавио је данас директор Спортског центра Пирот Ненад Ђорђевић. Наредних пар дана ће температура воде бити адекватна и надам се да ће већ за викенд цео комплекс поново заживети и радити “пуном паром”.

У току лета смо имали рекордну посећеност, са Тигар тајерсом смо потписали уговор да њихови радници долазе на рекреацију, у теретану. Сада креће и бесплатна школа пливања у оквиру редовне наставе физичког, имамо бесплатне програме адаптивног пливања. Сви наши корисници су задовољни и сви једва чекамо да почне да поново ради базен-казао је директор Ђорђевић.

Васић: Базен је у потпуности остварио свој циљ, одржали смо цену на минимуму, у плану израда Соларне енергане

- У екстремним ситуацијама када се наново пуни базен потребно је доћи од 16 до неких 26 или 27 степени. Соларни панели су пројектовани да када током ноћи падне температура воде за степен, током дана то подигну. Оно што је мени интересантно је да смо учинили да базен врло мало кошта град Пирот управо инсталирањем соларних панела, додатним програмима, уговорима са Тигар тајерсом, посетом. Има много акција, уведена је бесплатна настава пливања. Базен је у потпуности остварио свој циљ јер по врло ниској цени можете да уживате у објекту на европском нивоу. Идеја је да се у оквиру неког пројекта направи соларна енергана која ће омогућити да базен буде не само готово одржив, као сада, већ и профитабилан-казао је градоначелник Васић.

Извор: Пиротске вести

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine