Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Захваљујући доброј сарадњи Града са Коридорима Србије и извођачима радова на изградњи Коридора 10 завршено је асфалтирање деонице дуге скоро три километара од новоизграђеног кружног тока до укључењу на магистрални пут односно будућег Коридора 10, чиме је комплетно уређен прилаз граду из правца Димитровграда. У оквиру ових радова реконструисан је и пут који повезује “стари друм” у Пољској Ржани са поменутим путем.
Недавно је радове обишао и градоначелник Пирота, мр Владан Васић, који је истакао да је веома задовољан што ће Пирот имати лепши и уређенији улаз у град.

-Ово је последица једне лепе сарадње са Коридорима Србије. Ово је улаз у град, од петље Пирот-Исток  ка граду, до новог лепог кружног тока и Другог ринга. Захваљујем се предузећу Коридори Србије и наравно извођачу радова ПЗП-у из Ниша који квалитетно ради свој посао. Осим ове деонице, са Коридорима смо договарали и друге сличне радове. Пре свега асфалтирање дела регионалног пута од Малог Моста до каменолома Китка, од Садиковог бунара до села Блато, затим пут од скретања за Суково до Манастира Свети Јован Богослов и да се споји село Славиња са Изатовцима. Реч је о деловима регионалних путева ка Димитровграду и Бабушници. Ако би то све реализовали током ове године, а то се вероватно очекује на јесен, уз све радове које реализује Градска управа, ово ће бити још једна више него успешна грађевинска сезона када је у питању асфалтирање-казао је тада градоначелник Васић.Током грађевинске сезоне у граду биће реконструисано и неколико улица у складу са планом и програмом за 2017. годину.

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine